El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sant Andreu es torna a imposar al Correbarri

Esports

El Club Esportiu Masques Sant Andreu ha tornat a fer història. Per quart any consecutiu, els veïns de Sant Andreu han tornat a ser els més ràpids de tota Barcelona i amb aquesta victòria s’emporten en propietat la segona ‘Copa dels Campions’. La cursa de 10 quilòmetres pels carrers de Barcelona va comptar amb la participació de fins a 3.000 atletes.

 

Els andreuencs han sumat 4.502 punts, per 5.426 dels veïns de l’Eixample, que han ocupat la segona plaça del podi. La tercera posició ha estat per a Sant Martí, amb una puntuació total de 5.746 punts. El districte guanyador s’ha determinat a partir de la suma dels punts segons els llocs d’arribada dels 35 primers corredors i de les 15 primeres corredores de cada districte.

En categoria individual, el Correbarri ha vist com El Ghazouany (Les Corts) guanyava la prova amb un temps de 31:13. Segon, Victor Puyuelo (Horta-Guinardó), ha entrat a meta amb un temps de 31:18. La tercera posició ha sigut per a Victor Doblas (Sant Andreu) amb un crono de 32:00. Pel que fa a la competició femenina, Mireia Guarner (Les Corts) ha sigut la vencedora d’aquesta vuitena edició deixant el crono en 37:34. Regina Gutierrez (Eixample) amb 38:53 i Alexandra Guada amb 39:14 l’han acompanyat al podi.

Els andreuencs s’emporten l’Orelluda // CORREBARRI

El Correbarris és una prova esportiva d’identitat territorial organitzada pel Club Natació Atlètic-Barceloneta i Gaudium Sports, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i del Port de Barcelona. Per últim, tenir en compte que aquest esdeveniment és una de les proves que puntua doble a la Lliga Championchip i a la Challenge BCN10K i està inclosa al calendari de curses de 10 km en ruta de la Federació Catalana d’Atletisme.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt