El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Can Fabra serà l’escenari de l’encesa de les llums de Nadal

Societat

Tot i que encara queden un grapat de dies per celebrar la Castanyada, a l’Ajuntament de Barcelona fa setmanes que treballen en la festa de l’encesa de les llums de Nadal. Després que l’any passat fos el barri de Sant Martí l’escollit per celebrar l’esdeveniment, aquest 2019 la plaça de Can Fabra es convertirà en l’epicentre de la màgia i les il·lusions nadalenques.

 

L’acte se celebrarà al llarg d’una hora el 28 de novembre a les 17:30 hores davant la Biblioteca Ignasi-Iglesias i espera congregar a centenars de veïns de tota Barcelona, així com a les màximes autoritats de la ciutat. En aquest sentit, l’executiu de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha encomanat a dit a la companyia teatral Dagoll Dagom el disseny i la realització de l’espectacle. El contracte ascendeix als 127.000 euros (IVA inclòs).

Tal com ha pogut contrastar L’Exprés de Sant Andreu, l’Ajuntament justifica aquesta adjudicació per decret per “la llarga trajectòria” de Dagoll Dagom, fet que “li permet conceptualitzar un acte d’encesa en aquesta ocasió, basada en personatges de contes”. A parer del consistori, la companyia que dirigeix Joan Lluís Bozzo és la més adient per realitzar un espectacle que versarà sobre “la vinculació dels contes, el carrer, el comerç i el Nadal”.

Colau contracta a dit a Dagoll Dagom // AJUNTAMENT DE BCN

En el plec de qüestions tècniques detalla que el consistori deixarà en mans de Dagoll Dagom tota la proposta artística, l’escenografia, la música, la il·luminació, els continguts audiovisuals, el disseny d’elements que aportin coherència amb la proposta, els serveis tècnics, la complementació de la il·luminació, així com el transport i el muntatge i desmuntatge per portar a terme l’acte.

Fotografia | L’encesa de llums de Nadal a Sant Martí el passat 2018 // AJUNTAMENT DE BCN

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt