El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Dubtoses mans, pena màxima, nova derrota en lliga

Esports

La UE Sant Andreu no ha pogut superar a la UE Castelldefels en el partit disputat a Els Canyars. És la quarta jornada consecutiva que els andreuencs no aconsegueixen un triomf en Lliga, tot i les seves victòries a la Copa de Catalunya. Els de Mikel Azparren han tingut moltes ocasions, però que no han sabut transformar i ho han acabat pagant amb un gol dels locals des de la pena màxima. Resultat final: 1 a 0; massa càstig.

 

Només començar el partit Jordi Cano ha avisat amb un xut des de dins l’àrea que ha aturat Segovia. Els locals han sortit amb molta intensitat i al minut 5 una centrada-xut de Rubi ha acabat estavellant-se a la fusta. Els andreuencs han respost amb una rematada de cap de Ferran que ha sortit desviada. El Castelldefels ha continuat buscant el gol que l’avancés en el marcador, però Aumatell no ha estat encertat en dues rematades que no han anat entre els tres pals.

La primera intervenció de Manu Martín ha arribat al minut 30, quan ha blocat una rematada d’Elhadji en una jugada de córner. En l’últim tram del primer període els quadribarrats han estat perillosos i han tingut tres grans oportunitats per obrir el marcador. Al 39′ Josu ha fet una passada molt compromesa que s’ha passejat dins l’àrea rival sense ningú que la rematés, mentre que en el darrer minut del temps reglamentari Alcover ha fet volar al porter del Castelldefels amb un bon llançament de falta. En la jugada següent, Noguera ha rematat per sobre el travesser una jugada a pilota parada.

A la segona part el Sant Andreu no ha abaixat els braços i ho ha seguit intentant. Alcover ha estavellat l’esfèric al pal en un llançament de falta que ha estat mínimament desviat per Manu. Poc després Josu s’ha marcat una jugada individual conduint la pilota des del mig camp, que ha acabat amb un xut molt proper de la porteria dels locals. De fet, l’única aproximació del Castelldefels ha estat per part de Jordi Cano, qui ha intentat sorprendre a Segovia des del mig camp, però el xut ha sortit molt desviat.

Tot i que les oportunitats dels andreuencs han sigut constants i quan semblava que en un moment o altre arribaria el 0 a 1, el col·legiat Rafael Rodríguez ha xiulat un penal després d’unes dubtoses mans de Jaume dins l’àrea al 71′. Aumatell no ha perdonat i després l’equip local ha centrat els seus esforços a defensar el marcador favorable amb molta astúcia.

En finalitzar el partit, Mikel Azparren ha afirmat que el seu quadre ha acabat “crispat per l’àrbitre i les provocacions, però s’ha d’evitar i jugar millor”. Després d’una quarta jornada sense trobar la victòria, a la UE Sant Andreu li cal una reacció immediata si vol estar a prop d’aconseguir el seu objectiu.

Fotografia | Judit Andreu – UE SANT ANDREU

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt