El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La UE Sant Andreu es planta a la final de la Copa Catalunya

Esports

Després d’un partit molt igualat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (2 a 2), la UE Sant Andreu ha aconseguit la victòria a la tanda de penals davant el filial de l’Espanyol. Un encert des dels 11 metres que suposa gairebé una fita històrica: la classificació per la final de la Copa Catalunya (ja conquerida l’any 2008 després de derrotar aleshores al primer equip de l’Espanyol per 1 a 2).

 

El filial de l’Espanyol arribava a l’enfrontament després de tres derrotes consecutives a la Segona Divisió B, fet que el situa a la zona baixa de la classificació. En aquest sentit, si bé els andreuencs tampoc estan demostrant una bona regularitat en lliga, els homes de Mikel Azparren han tornat a demostrar la seva capacitat d’eliminar a equips de categories superiors als tornejos del K.O.

La primera part no ha tingut un clar dominador, tot i que les millors ocasions han estat pel Sant Andreu. Carlos ha estat el primer a crear perill al minut 9 de partit amb un xut que ha sortit fregant el pal. En un llançament de còrner ha arribat el primer gol dels quadribarrats. Felipe Sa ha posat l’esfèric a la testa de Jaume Villar, qui ha perforat la xarxa amb una gran rematada al minut 16.

Els d’Azparren ho han seguit intentant i Kuku ha estat a punt d’incrementar l’avantatge en el lluminós després d’una bona centrada de Carlos. Si més no quan els andreuencs s’estaven sentint còmodes, ha arribat l’empat. Després d’una bona jugada trenada de l’Espanyol B, Víctor ha realitzat una passada de la mort per Alberto que ha posat l’1 a 1 al marcador, a quinze minuts del termini del primer període.

Ja a la segona part, els dos equips han sortit a buscar el passaport a la final. En el primer quart d’hora ambdós conjunts han tingut l’oportunitat d’avançar-se al marcador, amb una bona intervenció d’Ivan a un xut d’Alberto i una rematada de Kuku que no ha trobat porteria. Al minut 60, però, ha arribat l’1 a 2. Després d’una passada llarga de Josu, Carlos ha entrat dins l’àrea i ha deixat que Kuku empentès la pilota al segon pal.

A partir d’aquest moment, els pericos han pujat una marxa fins a equilibrar el resultat. Max s’ha tret de la màniga una rematada de qualitat impossible per a Iván i posteriorment l’entrada de Doncel ha reforçat les ofensives dels blanc i blaus. A més, el col·legiat Óscar Carballo també ha estat protagonista a 10 minuts del final, quan no ha xiulat un penal reclamat per Juanan.

Amb l’empat a dos, el partit ha anat als penals. El primer llançament de Juanma ha estat aturat per Yari després d’una gran estirada. Max, l’autor del segon gol dels pericos, ha disparat a la fusta en el quart llançament. D’aquesta manera s’arribava a la “mort súbita”. Juanan no ha perdonat i Ivan s’ha convertit en l’heroi amb una gran parada que ha classificat als quadribarrats a la final de la Copa Catalunya.

Fotografia | RCDE

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt