El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Fabra i Coats passa a ser un gran taulell de jocs

Societat

Aquest proper cap de setmana es posarà en marxa la setena edició del Festival DAU, la gran festa que promou la participació i la creativitat entorn del món del joc. De fet, a les jornades de dissabte i diumenge no només hi haurà multitud de jocs oberts a tothom que s’ho vulgui passar bé, sinó que també hi estaran els seus creadors per ensenyar a jugar a grans i petits de manera gratuïta.

 

Sota el lema ‘un joc de tots els jocs‘, la proposta de l’Institut de Cultura de Barcelona busca adreçar-se a tots els públics. Per aquest motiu a l’espai es podran trobar jocs per a tot tipus d’edats, tot i que els més petits tindran una zona reservada per a ells. Tot plegat, per ressaltar que els jocs són l’única activitat de creació en què el participant és sempre el protagonista de l’acció i on les relacions interpersonals i la cohesió social passen a ser essencials.

Cal ressaltar que l’esdeveniment tornarà a comptar amb conferències d’autors de gran prestigi internacional, per tal d’aportar noves idees i conceptes al públics assitent a les xerrades. Entre els quals, destacar la presència d’Inka i Markus Brand, la parella alemanya que amb poc més de 40 anys ja han triomfat en tot el submón que es genera al voltant d’una taula.

Per últim, recordar la nova entrega dels Premis Dau 2018, en la que aquest divendres s’atorgaran tres guardons al SAT! Teatre: un primer a la personalitat que hagi dedicat la seva vida a l’estudi i la creació dels jocs, i un segon i un tercer pels millors autors o autors novells de l’any. A banda dels campionats, també hi haurà diversos tallers i xerrades al llarg de les jornades. Cal recordar que l’entrada al festival és totalment gratuïta.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt