El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Coneix el guanyador de les entrades pel musical de La Lírica

Cultura

A escasses hores de l’estrena al Casal Catòlic del nou musical de La Lírica de Sant Andreu, Jesucrist Superstar, L’Exprés de Sant Andreu té el plaer d’anunciar el guanyador de l’entrada doble que va començar a sortejar el passat dissabte. Qui se l’ha emportat? Isabel Caco, per només fer un click al ‘M’agrada‘ de la nostra pàgina de Facebook i haver compartit la publicació del sorteig al seu mur!

 

Amb l’entrada doble de L’Exprés de Sant Andreu, la lectora premiada podrà anar a una de les funcions que hi ha programades pels propers divendres (21 h), dissabtes (21 h) i diumenges (18 h) de la setmana vinent i de la següent. És a dir, els 16, 17, 18, 23, 24 i 25 de novembre. Tot plegat, per gaudir d’un dels millors cartells de la temporada a Sant Andreu de Palomar, amb més de dues hores de la millor òpera rock.

El nou espectacle de l’entitat andreuenca es basa en la narració de la darrera setmana de la vida de Jesús d’acord a l’evangeli de Sant Joan. Des de la preparació i la seva arribada amb els deixebles a Jerusalem, fins acabar amb el moment de la Crucifixió. En aquest sentit, durant el muntatge apareixeran actituds i sensibilitats del segle XX, així com al·lusions iròniques a la vida moderna.

Fotografia | DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt