El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La lluita per la igualtat de gènere, feta concert

Cultura

Aquest proper dissabte els veïns i veïnes podran gaudir d’una vetllada musical a l’Ateneu l’Harmonia amb la presentació del nou disc de La Mare, ‘Sal, Arena y Mar’, i l’actuació de l’artista Mabel Flores. Tot un espectacle marcat per la lluita a favor de la igualtat de gènere que començarà tot just al toc de les 22 hores.

Banner Ajuntament 300x250
 

Ambdues autores comparteixen la lluita feminista i així es reflectirà en la seva música. Tal com ha afirmat a Mondo Sonoro la Mabel Flores, coneguda també per la banda catalana ‘La Flor del Otro’, els seus temes tenen com a objectiu visibilitzar “les batalles invisibles a les quals s’enfronten constantment les dones, per tal de donar suport físic i moral que necessitin”.

Tot i la seva joventut, l’artista ja s’ha començat a fer un espai en el món musical. Al concert, però, la cantautora presentarà el seu darrer àlbum: “Entre mujeres”. Mitjançant ritmes d’arreu del món, com el reggae, la rumba i el pop-rock, Mabel provarà de transmetre una explosió de sentiment i sinceritat, passant per l’alegria, el desconsol, l’humor i la quotidianitat.

La Mare, en una fotografia promocional

Per la seva banda, La Mare es presentarà amb tota una sèrie de lletres carregades de força i una desinhibida posada en escena. Reconeguda a les grans ciutats de tota la península, a l’Harmonia presentarà el seu darrer projecte, centrat en la reivindicació social i el desmuntatge d’esquemes patriarcals dins del panorama de la música. A més, la seva música destacarà per estar plena d’influències afrollatines i ritmes fusionats que cercaran despertar lluita i passió entre els espectadors.

Per últim, assenyalar que l’entrada a l’esdeveniment serà de pagament.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt