El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sortegem dues entrades pel nou musical de La Lírica

Cultura

La Lírica de Sant Andreu portarà al Casal Catòlic el proper cap de setmana i el següent el seu nou musical: ‘Jesucrist Superstar‘. Una comèdia imprescindible a la qual L’Exprés de Sant Andreu et vol convidar per anar completament de franc amb qui tu desitgis. Què has de fer? Fer click a ‘M’agrada’ a la nostra pàgina de Facebook i compartir la publicació del sorteig al teu mur. Tens temps fins al 14 de novembre!

Banner Ajuntament 300x250
 

Amb l’entrada doble de L’Exprés de Sant Andreu podràs anar a una de les funcions que hi ha programades pels propers divendres (21 h), dissabtes (21 h) i diumenges (18 h) de la setmana vinent i de la següent. És a dir, els 16, 17, 18, 23, 24 i 25 de novembre. Tot plegat, per gaudir d’un dels millors cartells de la temporada a Sant Andreu de Palomar, amb més de dues hores de la millor òpera rock.

En aquest sentit, el nou espectacle de l’entitat andreuenca es basa en la narració de la darrera setmana de la vida de Jesús d’acord a l’evangeli de Sant Joan. Des de la preparació i la seva arribada amb els deixebles a Jerusalem, fins acabar amb el moment de la Crucifixió. En aquest sentit, durant el muntatge apareixeran actituds i sensibilitats del segle XX, així com al·lusions iròniques a la vida moderna.

Imatge del cartell / LA LÍRICA DE SANT ANDREU

Tot i que el musical gira entorn a Jesús, bona part de la trama se centrarà en el personatge de Judes, qui apareix com una figura tràgica i desencisada per la manca de planificació de Jesús. De fet, Judes tem que Jesús condemni al poble jueu a la seva  destrucció a mans dels romans. Per últim, destacar que l’obra original va ser escrita per Tim Rice, mentre que la música va anar a càrrec d’Andrew Lloyd Webber. En el cas de la Lírica de Sant Andreu, les encarregades de dirgir la peça seran Myrna Cambra i Laia Jornet.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt