El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Lo Ramonet / Ateneu l'Harmonia

Lo Ramonet oferirà un vermut musical a l’Ateneu l’Harmonia

Cultura

Aquest dissabte l’Ateneu l’Harmonia tornarà a proposar als veïns i veïnes passar un nou migdia alternatiu a la Fabra i Coats. Aquest cop el vermut musical estarà protagonitzat per Ramon Fernández i el seu nou projecte personal, que ell mateix ha batejat com ‘Lo Ramonet’. Tota una aventura en la que el cantautor s’ha llençat al mercat amb ‘Res’, un EP de cinc temes que naveguen entre els sons ambientals i l’estil electrònic.

Banner Ajuntament 300x250
 

S’ha de posar de relleu que aquesta obra arriba just després que Fernández hagi deixat el seu grup ‘Kalhash‘. De fet, el cantant sabadellenc defineix ‘Res’ com a una barreja de música íntima i tocs crítics amb el seu primer single, amb l’objectiu d’aconseguir un àlbum d’aires vintage. Un estil de música que els veïns i veïnes podran apreciar el proper dissabte a partir de les 12 hores en el ja consolidat vermut de l’ateneu.

Fotografia | Lo Ramonet / Ateneu l’Harmonia

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt