El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Montserrat Caballé, enterrada a Sant Andreu

Cultura

La soprano Montserrat Caballé ha sigut enterrada al panteó familiar del cementiri de Sant Andreu, on els seus pares ja reposaven. Així ho ha confirmat la seva neboda Montserrat Caballé, persona de confiança de l’artista en les darreres dues dècades. En aquest sentit, s’ha de posar de relleu que el funeral ha sigut obert al públic, tot i que com ja s’havia avançat, la sala del Tanatori de Les Corts tenia “una capacitat màxima”. De fet, l’espai s’ha omplert en qüestió de minuts d’autoritats polítiques i personalitats del món de les arts.

Banner Ajuntament 300x250
 

En cas de no haver-se pogut acomiadar de Caballé al recinte de Les Corts, la família també ha anunciat que se celebrarà una segona missa funeral en les pròximes setmanes (el lloc i la data encara estan per confirmar). Per últim, assenyalar que la família ha agraït “les mostres d’afecte” de les personalitats que s’han apropat fins al tanatori, com de totes aquelles que de forma anònima han volgut donar el seu darrer adéu a la soprano.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt