El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Incendi a la plaça de Mossèn Clapés / VÍCTOR LURBE

Incendi a la plaça de Mossèn Clapés

Societat

Aquest migdia a les 14 hores s’ha declarat un incendi en un àtic situat en el número 8 de la plaça de Mossèn Clapés, entre els carrers de Bartrina i l’avinguda Meridiana. Segons han explicat testimonis a L’Exprés de Sant Andreu, diverses dotacions dels cossos d’emergències s’han desplaçat fins al punt del succés i alguns veïns i veïnes de la zona afectada han abandonat les seves llars per por a que el foc es propagués entre els immobles.

 

S’ha de destacar que els Bombers de Barcelona només han necessitat uns pocs minuts per extingir l’incendi, tot i que han acordonat tota la zona de la via pública i han tallat el trànsit per estacionar els camions. Fins al punt també s’han desplaçat unitats d’emergència sanitària. A hores d’ara es desconeix si han hagut d’intervenir a alguna persona.

Estat exterior en el que ha quedat l'àtic / VICTOR LURBE
Estat exterior en el que ha quedat l’àtic / VÍCTOR LURBE

Continuarà ampliació.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt