El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Rebaixes i obres al carrer Gran de Sant Andreu / DGM

Les obres no espanten les rebaixes del carrer Gran

Societat

Tot i que el tram del carrer Gran de Sant Andreu que va des de la rambla fins a Coroleu sembli més aviat un escenari d’Harmagedon, les botigues no s’han arronsat i han tornat a apostar fort per les rebaixes d’estiu. Sí, les excavadores han substituït als cotxes i la circulació de veïns ha caigut força, però això no ha sigut impediment perquè els negocis vulguin fer el seu particular agost (i per ara, sembla que amb èxit).

 

Si bé el president de l’Eix de Sant Andreu, Pròsper Puig, revela que els inputs que li arriben d’una banda i l’altra són que “les rebaixes han començat bastant a poc a poc”, alguns dels botiguers afectats directament per la pols asseguren el contrari. En el cas de la Bosanova, botiga que té tota la maquinaria a només un parell de metres de l’entrada, diuen no haver notat els moviments de terres a la seva caixa enregistradora: “Les obres no ens estan afectant en absolut; en cap tipus de venda, tot i que sí és veritat que la gent entra i si hi ha molt soroll, se’n va”, confessa la seva responsable Maria Victòria Escrich.

De fet, a la botiga d’Escrich “les coses van millor del que ens esperàvem; els números van sortint”, assegura. Una dinàmica que no només succeeix a la botiga de complements, sinó que es repeteix en una de tan diferent com el Culinarium, especialitzada en tot tipus de materials per a la cuina. Tal com comenta el seu encarregat, Xavi Santiago, al principi “a les vendes es va notar força, però hem procurat fer coses per pal·liar això”. Una proactivitat que ara ha arribat al seu súmmum amb la temporada de rebaixes: “Portem dos dies i sembla que la gent té ganes de comprar“, emfatitza qui desitja que ara “no plogui”.

Des de L’Eix, Puig fa una crida a tots els andreuencs a gaudir de les rebaixes del carrer Gran de Sant Andreu. Si bé reconeix que “les obres sempre afecten d’una manera o d’una altra”, assegura que tots els botiguers treballen perquè aquestes “afectin el mínim” a la clientela. Per últim i pel que fa a la mobilitat, Puig confessa que “fins ara grans problemes no hi ha hagut, perquè la gent ja sap que en haver-hi obres els cotxes no accedeixen”.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt