El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Cavalcada de Reis torna a apostar per la innovació

Societat

Amb la idea de continuar amb la línia de canvis de l’any passat, la Cavalcada de Reis de Sant Andreu i la Sagrera d’aquest divendres incorporarà tot un seguit d’innovacions per fer-la encara més vistosa i atractiva. Així ho ha explicat el responsable del seguici de Ses Majestats i membre de la Comissió de Festes de Sant Andreu, Ignasi Lluís Prats, qui ha avançat a L’Exprés de Sant Andreu la temàtica d’enguany.

 

“El fil conductor de la cavalcada ha sigut batejat amb el nom ‘El camí més llarg de la història‘, el qual explica com els reis porten viatjant com a mínim 2.000 anys”, ha avançat Prats. Un sentit al·legòric sobre el qual s’adaptaran coreogràficament i el que fa al vestuari la quinzena d’entitats participants.

Al cap i a la fi, des de la Comissió de Festes confessen que “la idea és continuar amb els canvis que es van propulsar l’any passat, com ara potenciar la llum i la vistositat dels Reis, o com mantenir la participació de les entitats”, comentar el responsable. Un format que l’any passat ja va recollir una bona crítica entre el públic, i que enguany podria superar l’èxit.

Ara bé, l’inacabable debat sobre la quantitat de caramels sembla que continuarà sobre la taula. Tal com explica Prats, durant la nit màgica de divendres es repartirà la mateixa quantitat de dolços que l’any passat. És a dir, una mica més d’una tona. O dit d’una altra manera, 300 quilos de caramels per cada carrossa dels Reis, més uns quants centenars a repartir entre la resta d’entitats.

“Si en tiréssim dues tones, seguirien dient que en falten i si llancéssim 25 tones, dirien que encara en falten més; nosaltres pensem que la quantitat és suficient per arribar als destinataris, això no és Sant Medir“, justifica Prats. En aquest sentit, des de l’organització recorden que “la Cavalcada de Reis es fa perquè els nens, nenes, pares, mares, avis, àvies i tiets i tetes visquin i tinguin la il·lusió de la nit de Reis, no que vinguin només a cercar quatre caramels que malgrat tot en realitat són més d’una tona”, afegeixen.

Per últim, destacar que si bé els cartells oficials distribuïts pel Districte de Sant Andreu assenyalen que l’aparició dels Reis Mags a la plaça de l’Estació és a les 17:15 hores, en realitat aquesta serà a les 17:30 hores. A més, cal posar de relleu que a les 19 hores començarà un espectacle infantil a la plaça de Massadas fins a les 20:30 hores aproximadament, hora en la qual està prevista l’arribada de Ses Majestats, els quals s’acomiadaran de la mainada amb un darrer espectacle de llums i focs artificials (aquest darrer esdeveniment tampoc apareix als anuncis del carrer).

La resta del recorregut tornarà a ser el mateix del de cada any, amb partida de la plaça de l’Estació, carrer del Pont, plaça d’Orfila amb espectacle, Torras i Bages, carrer de Palomar, carrer Gran de Sant Andreu, carrer Gran de la Sagrera, carrer de Coll i plaça de Massadas.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt