El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El centre FEDAC Sant Andreu es va avançar a aquest diumenge amb la seva jornada ambientada en Star Wars / AFA FEDAC SANT ANDREU

L’agenda d’activitats de La Marató de TV3 a Sant Andreu

Societat

La 26a edició de La Marató de TV3 arriba carregada d’activitats lúdiques i culturals a Sant Andreu de Palomar. Si bé algunes entitats ja han dut a terme diferents projectes per recaptar fons per la investigació contra les malalties infeccioses, serà aquest diumenge 17 de desembre quan es concentri el gruix d’activitats als carrers i centres educatius. Aquí, l’agenda de les activitats programades:

 

A L’ESCOLA SAGRADA FAMÍLIA
L’AMPA de l’Escola Sagrada Família ha organitzat per aquest diumenge a partir de les 10:30 hores una cantada de Nadales, un mercat i una botifarrada. A més, també hi haurà diferents tallers de manualitats, de pintura. Tot plegat, amenitzat pel Cor de Gospel BCN Fusió.

A LA PLAÇA D’ORFILA
L’epicentre de les activitats per La Marató se situarà novament a la plaça d’Orfila. A les 10 del matí es donarà el tret de sortida al seguit d’activitats, amb balls, músiques, tallers i espectacles organitzats per les entitats, AMPES, associacions, agrupaments, esplais i particulars de Sant Andreu de Palomar.

A LES SALESIANES DE SANT ANDREU
L’Escola Mare de Déu de la Soledat i les seves famílies han preparat per demà un tragaboles humà, una botiga solidària, la instal·lació d’un futbolí i alguna taula de ping-pong. A més, per endur-se alguna cosa a la panxa també es durà a terme una gran donutada i se sortejaran paneres de Nadal.

A L’ATENEU DE SANT ANDREU
L’històric Ateneu del carrer d’Abat Odó presentarà a les 17:30 hores del vespre el ‘Poema de Nadal’ de Josep Maria de Sagarra. Aquest serà interpretat per rapsodes i amb nadales intercalades entre la poesia.

Cal destacar que l’AFA del centre educatiu FEDAC Sant Andreu ja va dur a terme el passat 2 de desembre un aperitiu solidari ambientat en Star Wars. Al llarg de la jornada van aconseguir recaptar 746,30 euros. Quantitat a la qual cal sumar els 170 euros recaptats per l’AMPA del CEIP Turó Blau amb la Castanyada Solidària del passat mes de novembre o els 633,10 euros del III Torneig de Videojocs Retromaniacs del darrer 2 de desembre.

Actualment, la suma d’aquestes xifres ja puja fins als 1.549,40 euros a Sant Andreu. Sostre que demà quedarà en un no res, ja que serà el dia fort de les donacions. Si més no, cal destacar que la solidaritat no s’aturarà tan bon punt acabi el cap de setmana, ja que que l’Escola de dansa El Racó de la Cristina té previst dur a terme una jornada plena d’activitats amb diferents estils de dansa com també ioga i acroioga el proper dilluns a partir de les 10 hores del matí. De fet, actualment el centre ja ha ingressat 80 euros en la seva caixa solidària.

Fotografia | El centre FEDAC Sant Andreu es va avançar a La Marató d’aquest diumenge amb la seva jornada ambientada en Star Wars / AFA FEDAC SANT ANDREU – LA MARATÓ DE TV3

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt