El diari independent de Sant Andreu de Palomar

jessica-vall-brazos-piscina-cnsa-editada-david-garcia-mateu

Jessica Vall és d’or

Andreuencs

La nedadora del CN Sant Andreu, Jessica Vall, ha fet història. Aquest diumenge s’ha penjat la seva segona medalla en l’Europeu de piscina curta de Copenhaguen. Si bé la primera va ser de bronze en els 100 braça, en la final dels 200 braça l’andreuenca ha pujat a l’esglaó més alt del podi europeu després de brillar amb un temps de 2:18:41.

Banner Ajuntament 300x250
 

De fet, Vall ha fet esclatar pels aires el rècord d’Espanya que ella mateixa va fixar en 2:19:80 el passat 26 de novembre. Un nou temps que només fa que projectar or de la seva figura, la qual cada vegada avança a més velocitat un cop salta del trampolí a l’aigua. Prova d’aquesta afirmació són els resultats obtinguts a la capital danesa: en tots els estils on ha competit s’ha superat a si mateixa.

En aquest sentit, cal destacar que a la capital danesa la nedadora andreuenca ha destronat a l’amfitriona i triple campiona d’Europa Rikke Moller Pedersen, la qual ha quedat a 1.12 segons per darrere i s’ha hagut de conformar amb la plata. Ara, l’objectiu de Vall se centrarà en els Europeus de piscina llarga que s’han de disputar el proper estiu a Glasgow; campionat en el qual s’enfrontarà a l’especialista russa Yuliua Efimova.

Fotografia | DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Andreuencs

Vés a dalt