El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Piromusical interruptus

Societat

Sense traca. Sense final. Piromusical interruptus. Així ha acabat la Festa Major de Sant Andreu de Palomar. Sense el clàssic punt àlgid de llum, color i música que cada any posava el punt final a les jornades de (gèlida) gresca. Només el ball final del gegants andreuencs amb les gralles ha aconseguit trencar el gel davant la destrempada pirotècnica.

 

Tal com ha pogut saber L’Exprés de Sant Andreu, el desencís que ha generat el final del piromusical no ha sigut casual. Un problema informàtic ha provocat que els dispars pirotècnics s’aturessin. Sense definir un final, ni un acte, ni el que pretengués ser. La pólvora s’ha quedat a les bateries.

En aquest sentit, cal destacar que al llarg de l’esdeveniment ja s’han deslluït els focs amb llargues aturades. Amb música, però sense pólvora. O, en alguns moments, amb pólvora, però sense música. A més, cal remarcar que si bé pel 2016 el món musical del Senyor dels Anells va prendre la plaça d’Orfila, enguany no hi ha hagut un fil simfònic definit.

Temes electro, d’altres més intimistes i fins i tot festius catalans. Un batibull que en comptes de donar una coherència musical a l’acte, ha acabat per perdre als assistents. Sí, el concepte piromusical sovint és més aviat una qüestió de fe que de coordinació real entre focs i decibels, però al castell de focs de Sant Andreu sembla que cap ítem ha acabat per complir les expectatives.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt