El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els Mossos d'Esquadra han advertit als ocupants dels col·legis electorals que diumenge a les 6 hores hauran de marxar / MOSSOS D'ESQUADRA

Detingut un home a Sant Andreu acusat de robar 6.000 euros

Societat

Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Andreu han detingut aquest passat 5 de desembre un home de 35 anys com a presumpte autor de 10 robatoris amb força a establiments i dues temptatives, segons ha comunicat el cos policial.

 

Tal com expliquen els mossos, els investigadors van detectar un increment de robatoris des del mes de juliol en bars situats als mateixos carrers del Districte. De fet, diverses càmeres de seguretat dels establiments van enregistrar com el lladre forçava les màquines escurabutxaques.

Més tard, les víctimes van denunciar els fets i conjuntament amb la policia van identificar l’autor dels delictes, ja que el sospitós anava prèviament als bars on volia entrar quan estaven oberts per tal d’inspeccionar el local. De fet, va ser el modus operandi el que va cridar l’atenció dels treballadors, els quals van acabar lligat caps fins donar amb l’individu.

Segons els agents de policia, la seva forma d’actuar consistia a arrencar les tapes de les màquines escurabutxaques i robar la recaptació, uns 500 euros per local. Xifra que en total ha arribat fins als 6.000 euros, si se sumen tots els bars que va atracar.

Cal destacar que la investigació del cas no descarta que el detingut pugui estar implicat en altres fets similars fora del districte de Sant Andreu. El dijous 7 de desembre va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt