El diari independent de Sant Andreu de Palomar

1festa-major-chica-carpa-envelat-editada-david-garcia-mateu

L’Exprés, mitjà de comunicació oficial de la Festa Major

Societat

Gràcies a l’acord que ha arribat L’Exprés amb la Comissió de Festes de Sant Andreu per segon any consecutiu, aquest portal digital s’erigirà com el mitjà de comunicació oficial de la Festa Major. En aquest sentit, l’anunci que acompanya la portada de L’Exprés enllaça amb tot el desplegament especial que ja ha començat a fer aquest mitjà de comunicació per cobrir tota la Festa Major de Sant Andreu de Palomar, com ara la ubicació de la fira o alguns dels concerts nocturns, situats fora de Sant Andreu.

 

Des de l’equip de periodistes que conformem la redacció us volem tornar a explicar la festa popular com mai ningú us l’havia explicat fins ara. No volem que la cobertura sigui únicament una font d’informació per als lectors, espectadors, organitzadors i participants de les activitats. Volem anar més enllà; convertir la festivitat en una experiència digital inèdita per als andreuencs.

A L’Exprés de Sant Andreu podreu trobar els esdeveniments més destacats explicats pels seus propis protagonistes. El recull d’activitats més assenyalades, totes les entrevistes amb els artistes i les cròniques dels espectacles musicals i teatrals més rellevants. Alhora, volem que tinguis un record digital dels dies més assenyalats del teu territori, pel que també t’ajudarem a rememorar audiovisualment com vas viure els espectacles més especials des del teu mòbil, tablet o ordinador.

Dies d’activitat frenètica que es cuinaran a la redacció del teu diari independent perquè t’assabentis de tot el que succeeix durant la festa del teu poble. T’esperem per viure la Festa Major amb L’Exprés, el teu diari independent de Sant Andreu de Palomar.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt