El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sant Andreu guanya el correbarris

Sant Andreu guanya per segona vegada consecutiva el Correbarri

Esports

Insuperables. Per segon any consecutiu, els corredors que han representat al Districte de Sant Andreu al Correbarris s’han tornat a imposar. Cap altre Districte els ha pogut superar. I què vol dir això? Que l’Orelluda del running barceloní es quedarà al poble un any més.

 

Si bé l’equip andreuenc està format per atletes professionals i d’altres amateurs, cap altre conjunt de la ciutat els ha pogut frenar al llarg dels 10 quilòmetres del circuit que ha transcorregut pels carrers de Ciutat Vella. De fet, entre els 4.000 runners que han participat, cal posar de relleu el paper de les andreuenques Silvia Segura i Enka Viñas, primera i tercera respectivament en la categoria general femenina. En el cas de la categoria masculina, cap andreuenc s’ha colat entre els tres primers de Barcelona, tot i que el més ràpid del Districte ha sigut Enric Joan Tejedor.

L’equip andreuenc, apadrinat per la periodista de TV3 i també corredora Imma Casares, ha quedat per davant de l’Eixample amb 4.203 punts (mentre que els habitants de la trama Cerdà n’han aconseguit 5.200). Sant Martí, etern Districte a batre, ha resultat tercer amb 5.425 punts. La classificació l’han tancat Gràcia (10.095 punts), Sarrià-Sant Gervasi (10.883 punts) i Les Corts (15.620 punts).

Al final de la cursa el comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, ha sigut l’encarregat d’entregar la Copa de Campions als triomfadors, els quals oferiran aquests pròxims dies l’Orelluda a la seu del Districte de Sant Andreu.

Una publicación compartida de @correbarri el

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt