El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L'atracador apunta amb la pistola de fogueig a la caixera / ARXIU

Detingut ‘in fraganti’ un atracador a Sant Andreu

Societat

Tal com han confirmat aquest dimecres els Mossos d’Esquadra, un home va ser detingut el passat divendres després d’intentar atracar un supermercat de Sant Andreu de Palomar a les 19 hores. Segons han informat les mateixes fonts, l’atracador va ser arrestat ‘in fraganti’, ja que els mateixos clients de l’establiment el van retenir i van avisar a la policia. Finalment la patrulla que es va desplaçar fins al lloc dels fets el va arrestar.

 

Des del cos policial assenyalen que l’home anava encaputxat i portava una bufanda negra per tal de no ser reconegut. A més, va irrompre al comerç amb una pistola de fogueig mentre un client estava col·locant la compra al taulell de la caixa i un segon pagant. De fet, l’atracador no només es va limitar a amenaçar a la caixera, sinó que també va apuntar a tots dos clients amb l’arma.

El lladre va aconseguir fer-se amb la recaptació de la caixa (710 euros) i els va ficar en una bossa per escapar posteriorment. Si més no, en sortir del local comercial diversos testimonis el van retenir i van avisar a la policia. L’home finalment va ser detingut.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt