El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El centre comercial de la Maquinista dubta de la viabilitat jurídica del projecte / DGM

L’Ajuntament publicita activitats de La Maquinista

Societat

La plana web de l’Ajuntament ha iniciat una campanya de promoció del ‘Maquinista Maquina’t5’, el qual se celebrarà al centre comercial el proper divendres 20 i dissabte 21 d’octubre. De fet, més enllà d’incorporar la informació a la plana web, les xarxes socials del Districte també en fan difusió de l’esdeveniment.

 

Tal com assenyala el text del web, “el centre comercial La Maquinista oferirà un seguit d’activitats i tallers per a tots els públics”. Per tant, el que fa l’administració pública és patrocinar les activitats que es duran a terme en les instal·lacions de l’empresa privada Unibail-Rodamco. La mateixa societat que va presentar un contenciós administratiu contra l’Ajuntament per aturar la construcció de l’Escola La Maquinista.

Si bé enguany s’ofereix una breu descripció de les activitats que se celebraran al centre comercial, l’any passat el Districte destacava que les jornades lúdiques anaven destinades a “facilitar la interacció entre les persones amb diferents discapacitats (intel·lectuals, físiques o de salut mental) i de totes les edats”. En el mateix sentit, si bé enguany no s’especifica qui inaugurarà les jornades, en el passat curs va ser la regidora del Districte, Carmen Andrés, i el conseller de Persones amb Discapacitat, Jordi Gimeno, els que van llegir el parlament inaugural.

Tuit de l'Ajuntament La Maquinista

Tots els tallers es duran a terme al cor de La Maquinista, instal·lació comercial que des de dimecres ha sigut batejada pel Districte de Sant Andreu com el “centre comercial del barri”.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt