El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detingut un atracador que assaltava botigues a Sant Andreu

Societat

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Nou Barris van detenir l’1 de juny un home de nacionalitat espanyola de 47 anys i veí de Barcelona. Segons assenyala el cos policial, aquest seria el presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació comesos entre Sant Andreu i Nou Barris.

 

La detenció es va produir el mateix dia que l’home va cometre el tercer robatori. Quan fugia, la dependenta de la botiga va alertar els vianants que l’acabaven d’atracar. Tot seguit, un grup de persones que passejaven pel carrer van iniciar una persecució i van poder retenir-lo fins a l’arribada de les dotacions policials.

Amb el seu arrest es va poder culminar una investigació conjunta duta a terme per les Unitats d’Investigació de Nou Barris i Sant Andreu. Segons el cos de seguretat, el darrer atracament estaria relacionat amb uns altres dos. Aquests s’haurien produït en supermercats de cosmètica dels districtes de Nou Barris i Sant Andreu, succeïts el 22 i 26 de maig amb un mateix modus operandi.

El procediment repetit en ambdós casos consistia en esgrimir un ganivet de cuina quan l’establiment es quedava buit. Abans de fer-ho, l’atracador es quedava a la secció de perfumeria masculina fent veure que s’interessava per algun producte que agafava i portava a caixa quan ja no hi havia ningú. Durant l’atracament, l’home també intimidava la víctima dient que fora hi havia una segona persona que l’esperava.

atracament sant andreu Clarel : Mossos d'Esquadra

L’home, sense antecedents per fets similars, va destacar en les seves actuacions per la seva tranquil·litat, atrevint-se fins i tot a comptar els diners obtinguts en el delicte abans de sortir de l’establiment. Va aconseguir un total de 1.200 euros. Un cop detingut, l’home va passar a disposició judicial i el jutge va decretar l’ingrés a presó.

Vídeo | Imatges dels Mossos d’Esquadra recollides per Europa Press

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt