El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Mossos d'Esquadra a l'acte del cos en la comissaria de Sant Andreu / MOSSOS D'ESQUADRA

Els Mossos escullen Sant Andreu per fer els canvis de cúpula

Societat

Aquest passat dimecres s’ha celebrat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Andreu l’acte oficial de presa de possessió del comissari Joan Portals com a nou cap de la Regió Policial Metropolitana Barcelona (RPMB). Durant el transcurs de l’esdeveniment s’ha fet un acte simbòlic del traspàs de la Regió entre els comissaris Joan Carles Molinero, fins ara cap de la RPMB, i Joan Portals.

 

El comissari Joan Portals ha anunciat que “es reforçarà l’estructura de comandament de la Regió, fet que ha de permetre una millor coordinació per a fer-nos més forts i per a donar resposta als diferents reptes que vinguin”. En aquest sentit, ha dit que faran “un pas ferm endavant per a donar resposta a la ciutadania, tenir més presència als barris i treballar per al turisme, entre altres aspectes”.

El director general de la Policia, Albert Batlle, ha felicitat els nous comandaments i “la feina feta per l’antic equip que dirigia la Regió”. En el seu parlament, Batlle ha parlat d’un Cos que ha assolit “la maduresa i una forta consolidació per a afrontar petites i grans crisis”. I ha recordat “el moment d’estima i reconeixement que tenen els Mossos per part de la ciutadania”. Finalment, ha volgut agrair explícitament la feina realitzada per l’intendent Lluís Estapé durant aquests anys a la RPMB.

Joan Portals, que fins ara era el sotscap de la Regió Policial Metropolitana Barcelona, tindrà com a segon el comissari Xavier Porcuna, que estava exercint de portaveu del Cos. Tots dos estaran acompanyats en el comandament de la Regió per l’intendent Antoni Sánchez, que era el cap de la comissaria de Ciutat Vella, i Antoni Milla, que treballava com a sotscap de la Comissaria General de Recursos Operatius.

L’acte dels nous nomenaments en la cúpula dels Mossos també ha comptat amb la presència del director general de la Policia, Albert Batlle, del major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, del cap i el sotscap de la RPMB, comissaris Joan Portals i Xavier Porcuna, el comissari Joan Carles Molinero, els intendents Antoni Sánchez i Antoni Milla i dels comandaments de les diverses comissaries i serveis dels Mossos a la Regió Policial Metropolitana Barcelona.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt