El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El rap dels nens i nenes que demana acollir refugiats

Societat

Tota una lliçó de moral. Els nens i nenes de Sant Andreu han presentat en el darrer plenari del Districte un espectacular rap en el que demanen l’acollida de persones refugiades. El videoclip és un dels resultats finals de la VII Audiència Pública de Nois i Noies de Sant Andreu, la qual es va celebrar en el Centre Cívic de Baró de Viver, però que va aplegar a 200 alumnes de primer i segon d’ESO de tots els centres educatius del Districte.

Banner Ajuntament 300x250
 

La presentació del videoclip a l’Ajuntament va posar els pèls de punta a tots els assistents al plenari i fins i tot alguns consellers de les diferents formacions polítiques es van emocionar. L’acte va acabar amb els representants polítics i el públic dempeus, mentre aplaudien la tasca duta a terme pels estudiants.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt