El diari independent de Sant Andreu de Palomar

retencio-la-maquinista-rebaixes-nadal-editada-david-garcia-mateu

Col·lapse als voltants de La Maquinista

Societat

Dissabte + primer dia de rebaixes = afluència exponencial de compradors. Un resultat que es multiplica si parlem del centre comercial més gran de Catalunya. La Maquinista atrau milers de persones cada dia, però els dies més assenyalats al seu calendari es veu fins i tot desbordada. Les cues inversemblants no només es viuen a les caixes de les botigues, sinó també a les carreteres.

 

En algunes hores de la jornada, els carrers s’han vist col·lapsats de cotxes. Ni els semàfors verds servien de donar-los pas, ja que la retenció no avançava i alguns serveis d’emergència han hagut de girar cua en veure que no podien baixar pel carrer de Palomar, tal com ha recollit el veí David Ramos:

 
Amb l’arribada continuada de vehicles al pàrquing de La Maquinista, l’aparcament del centre comercial finalment s’ha omplert i la Guàrdia Urbana s’ha hagut d’encarregar de redirigir el trànsit rodat per deixar pas als que volien sortir del complex comercial. Per aquest motiu, carrers com Palomar a l’alçada de la parada de metro s’han vist tallats i els cotxes han sigut desviats pel Passeig de Torras i Bages direcció Passeig de Santa Coloma.

Les fonts municipals creuen que el ple de l’aparcament del centre comercial es deu a les rebaixes i apunten que si la situació es tona a repetir els pròxims dies, el cos policial haurà de tornar a actuar per descongestionar els voltants de La Maquinista.

L’efecte crida de vehicles encara es pot fer més gran amb l’ampliació en un 40% del centre comercial. A dia d’avui l’Ajuntament de Barcelona està negociant amb els propietaris del centre comercial com es durà a terme el creixement de la superfície comercial i un dels punts clau serà el número de noves places d’aparcament.

A les circumstàncies viàries de dissabte s’ha de sumar un accident que ha tingut lloc als voltants de les 18 hores al carrer de Fernando Pessoa, just davant de l’Escola Eulàlia Bota. Tres turismes han col·lisionat entre ells i una persona ha resultat ferida lleu. La incidència també ha provocat un nou desviament dels vehicles que volien circular per aquest carrer.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt