El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Festival Cara·B, els últims seran els primers

Cultura

El Festival de música independent Cara·B tornarà a la Fabra i Coats dijous 24 de març i s’allargarà fins al següent diumenge amb el nou concepte batejat amb el nom Cara·B XTRA. Un cicle de propostes musicals independents que passarà a ser el primer esdeveniment de gran format al recinte fabril, després de l’arribada de la COVID-19 al territori. De fet, aquest festival alternatiu va ser el darrer que es va celebrar a Sant Andreu i serà el primer a tornar amb la nova normalitat (sense oblidar al Festival Mixtur).

 

Si bé abans de la pandèmia la fidel comunitat va esgotar totes les entrades edició rere edició, la intenció de l’organització d’enguany és reivindicar que la música en directe segueix avui més viva que mai. Un objectiu que no abandonarà les essències de l’esdeveniment, ja que les deu propostes que s’han seleccionat confirmen l’aposta per donar visibilitat a les diferents escenes musicals independents.

Els artistes convidats d’aquest 2021 seran Joe Crepúsculo, La Zowi, Visqui Belgrad, Rigoberta Bandini, Baiuca, Núria Graham, Rojuu, Depressión Sonora, Ladilla Rusa i Leïti Sene & Cutemobb. Un cartell que “incideix en la necessitat de reflexionar sobre l’underground sempre des de la pluralitat de sons i ateses les tendències musicals d’una generació en constant renovació: la generació que ve”, exposen des del festival. Segons avancen, convertiran la Fabra i Coats en “un oasi de llibertat” on descobrir “les propostes musicals més arriscades i noves de l’any”.

Fotografia | Ladilla Rusa

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt