El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Festival Cara·B s’apujarà el llistó musical a la Fabra i Coats

Cultura

La sisena edició del Festival Cara·B torna a aterrar a la Fabra i Coats els proper 14 i 15 de febrer per fer pujar als escenaris els artistes del futur. Com és habitual, la pluralitat musical serà un dels màxims al·licients de l’esdeveniment, ja que l’organització seguirà sense distingir entre gèneres musicals ni escenes de gènere. Tot plegat, per complir l’objectiu final: enarborar la seva reconeixible fórmula de dualitat entre el pop, el rock, l’electrònica i la música urbana d’avui.

 

Sota aquestes premisses, el festival buscarà esdevenir aparador de les tendències musicals i els sons alternatius més potents i candents. Per aconseguir-ho, el Cara·B ha tornat a fer una cuidada selecció de propostes, incloent-hi enguany alguns dels noms més destacats de l’escena alternativa. Així, el divendres 14 pujaran a l’escenari Locoplaya, Ca7riel & Paco Amoroso, Fanso, Soto Asa, Deva, Erik Urano i Aleesha. I el dissabte 15 serà el torn de Los Punsetes, Él Mató a un Policía Motorizado, Pony Bravo, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Cariño, Luna Ki i ORTIGA.

Després de l’èxit de les passades edicions, el festival de cultura musical independent i urbana buscarà tornar a penjar el cartell de ‘sold out’ a la taquilla.

Fotografia | Luna Ki // FESTIVAL CARA·B

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt