El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cara·B, torna l’altra cara dels festivals a la Fabra i Coats

Cultura

Aquest proper cap de setmana torna a la Fabra i Coats el festival de cultura musical independent i urbana Cara·B. Amb aquesta cinquena edició, el recinte fabril es tornarà a convertir en aparador de les tendències musicals i els sons alternatius del moment. Segons els organitzadors, el festival demostrarà com “ja s’ha consolidat com un projecte integral”, amb una visió de 360º que aborda “la creació artística vinculada a la música des tots els seus angles”.

 

Divendres d’entrada, els gèneres urbans seran els protagonistes, amb la presència de Rels B, Pimp Flaco & Kinder Malo, Sticky M.A., Cecilio G, La Zowi, Pedro LaDroga, Albany i El Bloque Djs. Aquests darrers han aconseguit crear un programa televisiu que respecta tant a artistes com al públic amb el seu mateix llenguatge. Les formes poc ortodoxes i innovadores del programa es veuen també reflectides als seus DJ sets, on reggaetón, trap, electrònica i tota mena de gèneres de la perifèria s’entremesclaran per definir el que realment són: un programa que s’ha convertit en un actiu més del panorama urbà.

Pel que fa a dissabte, el pop, el rock, el flamenc, el punk i el garage pujaran a l’escenari de la mà de Novedades Carminha, Soleá Morente & Napoleón Solo, Carolina Durante, Cupido, La Plata, Putochinomaricón, Melenas i Bronquio DJ Set. D’aquests, qui podria ser cap de cartell? Probablement, Putochinomaricón, els qui han fet de les seves creacions la definició perfecta de com és la música d’avui. Una amalgama d’influències dispars que cristal·litzen en projectes tan emocionants com aquest: veus processades, sons ultradigitals mesclats amb synth pop, i vídeos DIY tan especials com la seva pròpia música.

El Bloque DJs // FESTIVAL CARA·B

De fet, aquest conjunt és una de les peces de l’engranatge que presenta com a novetat el Festival Cara·B. Aliat amb ASTIN i la Sala Apolo de Barcelona, l’organització prepara una afterparty pel final de cadascuna de les jornades de la seva cinquena edició amb un cartell de luxe: la Dj i vocalista brasilera Lyzza i el col·lectiu gallec de música urbana Banana Bahía per divendres, mentre que Putochinomaricón, DJ Set i Bronquio en format LIVE hi seran dissabte. Està previst que l’espai compti amb projeccions, festival de videoclips, exposicions i gastronomia.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt