El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Mor un motorista accidentat a Sant Andreu

Societat

El passat dissabte a les 21:50 hores va tenir lloc un accident de trànsit entre un turisme i una motocicleta en el punt quilomètric 16 de la B-20 (al tram que passa pel districte de Sant Andreu). Segons ha comunicat aquest dimecres l’Ajuntament de Barcelona, a conseqüència del sinistre el conductor de la motocicleta, un home de 55 anys, ha mort a l’hospital on va ser traslladat després de resultar greument ferit.

Banner Ajuntament 300x250
 

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació del sinistre. Fins al lloc dels fets també es van traslladar unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques. Aquesta és la sisena víctima mortal en accident de trànsit a la ciutat de Barcelona des de principi d’any. Per part de l’Ajuntament, la institució ha lamentat la mort d’aquest ciutadà, ha traslladat el seu condol a la família i amics i ha refermat el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit a la ciutat.

Fotografia | Arxiu – SEM / Anna Mas Talens

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt