El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Lira reprograma les Nits de Folk en petit format

Cultura

Després que la irrupció de la COVID-19 obligués a la suspensió dels tres concerts que hi havia previstos al març, la SCE La Lira ha reprogramat el cicle musical Nits de Folk pel proper mes de setembre, octubre i novembre. Una recuperació d’un projecte cultural, però, que estarà marcat per les mesures de seguretat. Tal com ha avançat l’organització, l’aforament serà limitat, pel que caldrà reservar l’entrada gratuïta amb antelació.

 

El primer dels tres concerts que quedaven pendents serà el de Keila Elm, que se celebrarà el 25 de setembre a les 19 hores al Centre Cívic de Sant Andreu. La cantant gironina oferirà tot un recital de cançons folk-pop, amb influències de música irlandesa, les quals parlen de tot: des de la vida, passant per l’amor, la mort, el cafè o fins i tot la truita de patates.

Pel que fa al segon concert, aquest serà el de Corrandes són Corrandes el 10 d’octubre a les 19 hores al Centre Municipal de Cultura Popular, on oferiran un dels seus espectacles de música tradicional especialitzada en la cançó improvisada. Per últim el 26 de novembre al Casal Catòlic (19 hores) el cantautor andreuenc de folck-rock, David Almansa, explicarà guitarra en mà les incomptables aventures i vida del seu personatge: The Lonley Traveller.

Fotografia | David Almansa

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt