El diari independent de Sant Andreu de Palomar

aficio-desperdicis-ue-sant-andreu-al-narcis-sala-editada-david-garcia-mateu

La UESA jugarà la semifinal d’ascens contra el campió de lliga

Esports

Alea jacta est. La Real Federación Española de Futbol (RFEF) ha comunicat aquest dilluns al clubs com es disputaran els playoff d’ascens a 2a Divisió B. En aquest cas, la UE Sant Andreu finalment s’enfrontarà al CE L’Hospitalet, flamant campió de lliga, després d’haver-se donat per finalitzada la temporada de Tercera Divisió a conseqüència de la COVID-19. Però… per què la UESA disputarà la fase d’ascens com a quart classificat de lliga si en el moment de disputar el darrer partit va quedar tercer a la classificació?

 

Tot plegat, per la resolució del Comitè d’Apel·lació, el qual ha estimat el recurs que va presentar el CF Pobla de Mafumet contra el club andreuenc. Segons va considerar l’entitat, els quadribarrats va presentar-se al partit amb una alineació indeguda i el comitè els ha donat la raó. Això ha suposat que la UESA perdi els tres punts i finalment empati a la taula amb l’Europa. Tot i això, les oficines del Narcís Sala ja han anunciat que presentaran un darrer recurs al Tribunal d’Arbitratge de l’Esport (TAD) contra la resolució del Comitè d’Apel·lació, emparant-se en l’autorització que els va fer la Federació Catalana de Futbol (FCF) per alienar a Josu Rodríguez.

A diferència d’altres competicions, la Tercera Divisió no contempla el gol average que va aconseguir el Sant Andreu en guanyar el passat gener per 0 a 2 al Nou Sardenya. Tal com ha resolt la Jutgessa de Competició, el criteri s’ha establert per la diferència de gols que cada conjunt ha marcat i encaixat. Mentre que la UESA havia aconseguit una ràtio de +17, l’Europa ha comptat amb una millor marca en el total de partits disputats: +28.

Josu Rodríguez, en un partit al Narcís Sala // JUDIT ANDREU – UESA

El que sembla inamovible és el dictamen del tribunal esportiu per fer del CE L’Hospitalet campió del grup V. Aquest disputarà la semifinal d’ascens contra el quart classificat (en principi, la UESA), mentre que Terrassa FC (2n) i Europa (3r) disputaran l’altre encreuament. Pel que fa al calendari del playoff, aquest es disputarà en camp neutral (encara a determinar), i se celebrarà entre el 18 i el 26 de juliol. Mentrestant, els jugadors hauran de seguir-se entrenant de forma individualitzada a casa seva o al carrer. Només podran tornar a les instal·lacions del club un cop la regió sanitària de Barcelona entri a la Fase 2 de la desescalada.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt