El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sortegem dues entrades pel partit de Copa del Rei

Esports

Aquest dimarts el Narcís Sala acollirà un partit històric: el partit d’anada dels setzens de la Copa del Rei que enfrontarà la UE Sant Andreu amb l’Atlético de Madrid. Una cita ineludible per tot andreuenc que ara podràs viure en primera persona, amb qui tu desitgis i de forma totalment gratuïta. Per què? Perquè des del Diari Independent de Sant Andreu de Palomar et volem convidar de franc al partit que tindrà lloc dimarts a les 21:30 hores al coliseum quadribarrat.

 

Què has de fer per aconseguir l’entrada doble? Només has de fer click a ‘M’agrada’ a la nostra pàgina de Facebook i compartir la publicació del sorteig al teu mur. Tens temps fins aquest dimarts al migdia, quan publicarem el nom del guanyador/a!

Fotografia | UESA

2 Comentaris

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt