El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Mikel Azparren / DGM

Azparren: “Volem anar vius al Wanda Metropolitano”

Esports

L’entrenador de la UE Sant Andreu, Mikel Azparren, ha comparegut en roda de premsa per valorar l’enfrontament d’aquest dimarts davant l’Atlético de Madrid. Un partit al qual l’andreuenc confessa arribar amb “moltes ganes”, sobretot pel fet de ser un conjunt que “està per sobre d’aquell Atlético al qual ens vam enfrontar fa cinc anys”.

 

El míster quadribarrat s’ha mostrat convençut que la UE Sant Andreu dominarà alguna etapa del partit, sempre que els seus homes saltin a la gespa “amb paciència, calma, control emocional i sense regalar cap oportunitat al rival“. Mikel també ha afirmat que l’equip té molt clara la dinàmica de joc i les armes que han d’utilitzar.

Preguntat per si li agradaria que l’Atlético sortís amb els seus millors jugadors, Azparren s’ha mostrat segur i sense cap tipus de por. És més, ha assegurat preferir que hi hagi jugadors de màxim nivell al camp per tal que els aficionats gaudeixin d’un bon espectacle. En aquesta línia, el tècnic ha insistit en què “la vertadera arma serà que el Narcís Sala estigui ple” i que el públic es vegi cridat “a venir als següents partits”.

Tal com ha recordat, pel club l’eliminatòria és un premi importantíssim i dificilíssim d’aconseguir. Motiu pel qual ha donat fe de la motivació dels seus homes de sortir a competir i no conformar-se amb veure grans estrelles sobre la gespa. Al cap i a la fi, l’entrenador quadribarrat ha avançat que serà fidel a la seva filosofia de joc. Com en altres partits introduirà alguns matisos en funció del rival, però ha destacat que “la gent que ens vingui a veure reconeixerà al nostre equip”.

Tanmateix, Azaparren també ha valorat que les dimensions del Narcís Sala si que són un avantatge que han d’explotar. Fet que els obligarà a estar molt concentrats en les dinàmiques ofensives i defensives “perquè no ens agafin per sorpresa”.

De cara a la banqueta, Llamas i Víctor són baixes segures i Ferran està sancionat. Josu i Elhadji que han passat per infermeria, ja han aconseguit completar un bon entrenament previ al partit i entraran en convocatòria. “Volem anar vius al Wanda Metropolitano, amb un resultat il·lusionant per tal de mobilitzar a aficionats a Madrid. La nostra solidesa pot ser un punt a favor, al nostre camp i amb la nostra gent.”

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt