El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La UE Sant Andreu s’enfrontarà a l’Atlético de Madrid

Esports

La UE Sant Andreu es jugarà el pas als vuitens de final de la Copa del Rei contra l’Atlético de Madrid, tal com ja va succeir la temporada 2013/14. De fet, els andreuencs seran l’únic club de Tercera Divisió que s’enfrontaran contra un equip de competició europea. En aquest cas, l’Atlético co-lidera el grup A de la Champions League i ocupa la tercera plaça de la Lliga, empatat a punts amb el FC Barcelona (2n).

 

L’emparellament ha suposat tota una festa al Narcís Sala, on els jugadors i la directiva han viscut plegats el sorteig que s’ha dut a terme aquest dijous a les 12 hores. Si bé alguns components del conjunt quadribarrat aquest cop haurien preferit algun altre equip com el Real Madrid per tal de no repetir rival, finalment l’eufòria també s’ha desafermat quan han vist que es creuarien amb l’Atelètico als setzens de final. De fet, un dels atractius és  que aquest cop es podran estrenar al Wanda Metropolitano, ja que en l’anterior ocasió van visitar l’antic Vicente Calderón.

El partit al Narcís Sala es disputarà entre el 30 d’octubre i l’1 de novembre (encara s’ha de decidir), i el match de tornada serà entre el 4 i el 6 de desembre a Madrid. En l’anterior creuament, els homes de Diego Simeone es van imposar a Sant Andreu per 0 – 4 (Raús García, Villa i dos d’Arda Turan), mentre que al Calderón la UE Sant Andreu va plantar cara i va dominar el marcador fins al tram final del partit, quan els matalassers van donar la volta a l’electrònic amb un 2-1.

Fotografia | L’equip celebra als vestidors el pas als setzens de finals després de derrotar el Calahorra / UE Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt