El diari independent de Sant Andreu de Palomar

‘Say it Loud’ clourà a la Fabra i Coats

Cultura

‘Say it Loud’, el festival de música i cultura negra promogut per la cooperativa ‘Quesioni’, clourà a la Fabra i Coats el proper dimecres 31 d’octubre. A partir de les 21 hores, l’espectacle comptarà amb dos concerts d’artistes internacionals i una sessió de punxadiscos, tots tres reproduint les seves propostes musicals amb un vincle en comú: la cultura africana.

 

El projecte no només té com a objectiu presentar al públic propostes vinculades al hiphop, el soul, el jazz o l’afrobeat; ‘Quesioni’ també cerca apropar a l’assistent a una economia social que faci d’alternativa al món capitalista. Tot plegat, per situar a la cultura i l’art al centre de l’avenç social, com a impulsors i transformadors de la comunitat moderna.

D’una banda, els andreuencs gaudiran d’una barreja de hiphop, R&B, soul i més gèneres musicals de la mà de Coely, una artista belga que ha portat als escenaris del seu país temes com “Don’t Care” o “Celebrate”, els quals formen part del seu primer àlbum: “Different Waters”.

Més enllà de Coely, el cicle també comptarà amb la presència de Blitz The Ambassador, qui aportarà ritmes que emanen de l’afrobeat, el jazz i el metotown. Samuel Bazawule, més conegut com Blitz, va néixer en la capital de Ghana, Accra, però no va ser fins al seu trasllat a Nova York i el descobriment del hiphop, que va decidir crear el seu propi segell: Embassy MVMT.

Maguette Dieng i Baba Sy / JOKOO BCN
Maguette Dieng i Baba Sy / JOKOO BCN

El qui tampoc s’ha volgut perdre la cita ha sigut, Jokko BCN, un col·lectiu de Djs format per Maguette Dieng y Baba Sy. Amb l’objectiu de difondre els sons procedents de la seva terra natal (Senegal), els artistes punxaran sessions africanes i electròniques, a més a més d’altres estils com el dancehall i el reggae.

Si bé el festival porta en marxa des del passat 18 d’octubre en diferents espais de la ciutat, el darrer dia del festival serà el que tindrà lloc a la Fabra i Coats. O dit d’una altra manera, el recinte fabril serà el que posi la cirereta a tota una campanya dedicada als sons africans.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt