El diari independent de Sant Andreu de Palomar

LaBú Teatre estrena al SAT! l’exitós espectacle ‘Bianco’

Cultura

Després d’un any de recorregut per grans ciutats com Londres o París, LaBú Teatre torna a Barcelona amb el seu primer treball, “Bianco”. L’espectacle, conegut com a una gran obra de poesia visual, parla de l’acceptació del canvi i del cicle de la vida: de com els humans s’han d’adaptar a noves situacions per deixar enrere els seus records i evolucionar.

 

De fet, LaBú Teatre és una jove companyia amb un talent creatiu que es basa en la creació de quadres visuals en moviment que transmetin al públic estats de lleugeresa i llibertat a través de la plasticitat, les textures i la música. No només és la representació de la creativitat, sinó també un projecte d’investigació d’atmosferes i paisatges visuals, transformant simples materials en objectes més enllà d’extraordinaris.

La representació, considerada com la culminació de 15 anys de trajectòria del treball artístic de l’Anna Ros i l’Andreu Sans Cal, ha rebut en menys d’un any, des de premis nacionals, fins a guardons a escala internacional com el del Festival FITC. Un espectacle visual, poètic i amb una tècnica delicada que combina els titelles, la dansa, els objectes i la música.

La trama de 'Bianco' arriba a Sant Andreu / LABÚ TEATRE
‘Bianco’ arriba a Sant Andreu / LABÚ TEATRE

Pel que fa a l’obra, “Bianco” és la història d’una noia que treballa en un antic hostal i que rep la visita inesperada d’un entranyable viatger. Ell la convidarà a obrir les portes i finestres del seu cor. Una trobada especial que conduirà la protagonista cap a una nova manera de veure la vida.

La funció, està disponible al SAT! des del passat 20 d’octubre amb un preu de 9’50 euros per entrada, i continuarà amb vàries mostres els següents dies: 21 octubre 1, 3, i 4 novembre.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt