El diari independent de Sant Andreu de Palomar

‘La meva pell’, el relat de 8 dones valentes

Cultura

El proper dilluns 22 d’octubre l’Ateneu l’Harmonia projectarà el documental ‘La meva pell’ a la Fabra i Coats. La projecció narrarà la història en primera persona de vuit dones que han viscut diverses discriminacions al llarg de la seva vida amb diferents recorreguts migratoris. L’activitat estarà organitzada per l’Associació de Solidaritat i Comunicació i Entrepobles.

 

Les protagonistes del documental, amb diferents orígens i cadascuna amb la seva identitat, comparteixen les seves experiències i la lluita que han travessat per poder defensar els seus drets, com a persones i, sobretot, com a dones. De fet, el film té com a objectiu visibilitzar la difícil situació de moltes dones supervivents d’una doble discriminació racial i masclista.

En aquest sentit, cal destacar que la projecció de ‘La meva pell’ comptarà amb la presència de la directora del documental, Judit Aranda, periodista membre de SICOM, així com d’altres membres de l’Associació Solidaritat i Comunicació i Entrepobles. A més, s’ha de posar de relleu que altres associacions com Dones x Dones, Xarxa Feminista i Tribunal Permanente de los Pueblos també han col·laborat en el projecte.

Tal com ha comunicat l’Ateneu l’Harmonia, el reportatge és apte per a tots els públics i de lliure accés. La projecció començarà a les 18:30 hores i tindrà una durada d’uns 90 minuts aproximadament.

Fotografia de portada | FRONTERASUR

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt