El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Aspecte de la General Óptica després del robatori / CEDIDA

Robatori de pel·lícula a una òptica de Sant Andreu

Societat

Aquest divendres de matinada un grup de tres persones ha entrat a robar a la General Òptica situada al número 374 de l’avinguda Meridiana, just a tocar de la parada de metro de Fabra i Puig. Si bé el robatori ja de per si ja ha encès l’amoïnament entre el veïnat, el que més ha sorprès ha sigut el modus operandi que han fet servir: han encastat un cotxe contra l’aparador.

 

Tal com han precisat fonts dels Mossos d’Esquadra a L’Exprés de Sant Andreu, l’avís al 112 s’ha registrat a dos quarts de dues de la matinada. Com han dut a terme l’encastament? Segons ha explicat a aquest mitjà la mateixa directora de la General Òptica Meridiana, Susana Romero, s’han pujat a la vorera i amb la part del darrere del vehicle han xocat “fins a tres cops” contra el vidre per rebentar-lo.

Per dur a terme el robatori han fet servir un 4×4. Més concretament: un BMW X5, el qual també havia sigut robat, ha revelat Romero. En aquest sentit, s’ha de destacar la seguretat amb què han actuat els lladres, els quals només han trigat tres minuts a entrar, anar a per les ulleres més cares i marxar corrents. Fins i tot dos testimonis ho van gravar tot amb el mòbil, però els assaltants se’ls hi van encarar.

Els lladres han fet xocar el cotxe tres vegades contra el vidre / CEDIDA
Els lladres han fet xocar el cotxe tres vegades contra el vidre / CEDIDA

En total, el botí que s’han emportat puja a 250 ulleres de marques com Armani, Tous o Carolina Herrera, valorades totes elles en més de 38.000 euros, ha precisat l’afectada. En canvi, les muntures més barates les han deixat a la botiga, fet que fa sospitar que ja les tenien controlades. Els Mossos ja han obert una investigació sobre els fets en aquesta General Òptica, la qual va patir un robatori similar fa només cinc anys.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt