El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Renovació Mikel Azparren amb la UE Sant Andreu / DGM

La il·lusió renova a la banqueta de la UE Sant Andreu

Esports

Tercer any signat; Mikel Azparren renovat. La confiança i els bons resultats de l’entrenador navarrès han servit per segellar el contracte d’una nova temporada a la UE Sant Andreu. De fet, tal com ha revelat el president del club, Manuel Camino, “fa uns mesos ja li havia oferit la renovació i ell no deia res, pel que la sensació que tenia és que volia guanyar-se-la i així ha sigut”. Si aquest cap de setmana els quadribarrats puntuen, l’equip es classificarà matemàticament pel play-off a Segona B. Il·lusió en estat pur.

 

Tot i això, cal posar de relleu que el que ha acabat de precipitar la renovació és el fet que Azparren sbretot sigui un “basc quadribarrat” per Camino. De fet, feia anys que el combinat de la senyera no era conduït per un mateix home durant tres anys consecutius. Una continuïtat que, tal com ha assenyalat el director esportiu, Àlex Redondo, també s’ha vist reforçada per l’aportació de l’euskaldun a l’entitat.

L’enterrament del passat convuls i el cop de mà a “normalitzar una situació difícil” han sigut trets que la directiva no s’ha volgut estalviar d’agrair a Azparren. “Des de Natxo González, aquí tenim l’entrenador més vinculat al club, més professional i amb més futur”, ha emfatitzat Redondo. Al cap i a la fi, tal com ha assenyalat en paral·lel el responsable de l’àrea esportiva, Mario Iniesta, Azparren “és un home de club i això al Sant Andreu és molt important”.

Paraules que fins i tot han estat a punt de fer emocionar a Azparren en la roda de premsa. De fet, en cap moment ha amagat que estigués “més nerviós i emocionat que la primera i la segona vegada”. Tal com ha reconegut, el futur a partir d’ara ja creix “des de l’estabilitat, la cohesió i la tornada a aquest orgull que ha fusionat tots els estaments”, passant per la direcció del club fins a l’enorme tasca que fan els aficionats des de la grada. “Quan ets home de club, aquestes coses t’afecten el doble; en aquest cas és felicitat i orgull per poder seguir en aquest club”, ha afegit el míster.

Per últim, Camino ha reconegut que, “com sé que Mikel arribarà lluny, estic completament segur que el veurem en equips d’un altre nivell”. De fet, el mateix president ha assenyalat que ha hagut de rebutjar ofertes econòmicament més atractives, fet que li ha agraït profundament.  Si més no, i sent coneixedor que tot té les seves etapes, el president de la Unió Esportiva ha llençat un guant que es veurà si d’aquí a uns mesos Azparren és capaç de recollir: “Volem jugar la Copa del Rei”.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt