El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Esgotades les entrades pel ‘room escape’ més gran d’Europa

Societat

Tot i que encara queda més d’una setmana, les entrades per participar al ‘Dauville, joc d’escapada’ ja s’han esgotat. Així ho ha comunicat l’Icub, ens responsable d’organitzar el Festival Dau Barcelona a Sant Andreu de Palomar, el qual havia presentat l’esdeveniment que es durà a terme a l’Estadi Narcís Sala com reclam més potent de la sisena edició del festival.

 

Segons l’organització, el ‘room escape‘ que es durà a terme al coliseu dels quadribarrats el proper 17 de novembre ja ha superat el número límit de participants. De fet, l’espai estarà adaptat perquè hi puguin jugar alhora 500 persones, tot i que el que ara es manté oberta es la llista d’espera per als qui s’hi vulguin inscriure igualment. La idea és que si algun dels grups de 4 a 6 persones no es presenta a l’inici del joc, passaran a jugar els primers que s’apuntin en aquest formulari especial.

Tal com assenyalen des de l’organització, aquest ‘room escape’ tindrà unes “dimensions descomunals”. De fet, serà el més gran que s’ha fet mai a Europa. I de què anirà? Tal com detallen, la intenció és viatjar a Dauville, una petita població minera a la vora de Barcelona. El 1956 va caure en l’oblit, després d’una deportació massiva dels seus habitants i ara els descendents dels deportats han arribat a un acord amb l’actual propietari: per poder-lo visitar i intentar recuperar els objectes personals dels seus pares i avis que encara es puguin trobar a l’antic poble. Els participants tindran 3 hores per poder ensortir-se de l’espai dissenyat per l’Àlex Gordillo i l’Iñaki Fernández.

De totes maneres, les persones que hagin arribat tard a l’hora d’inscriure’s també poden optar per visitar i jugar en la resta d’instal·lacions i taulells que s’habilitaran al recinte de la Fabra i Coats, així com en d’altres espais de Sant Andreu. Totes les activitats que es duran a terme del 17 al 26 de novembre seran completament gratuïtes i encarades a tots els públics.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt