El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’andreuenca Judit Neddermann obrirà el ‘Músiques Sensibles’

Cultura

El Petit Palau de la Música Catalana obrirà aquest divendres les seves portes a la cantant i compositora andreuenca Judit Neddermann. De fet, l’artista és un dels principals reclams de la cinquena edició del cicle ‘Músiques Sensibles‘, ja que amb Paula Valls s’encarregarà de donar el tret de sortida a les diverses jornades musicals que hi ha programades.

 

Neddermann presentarà el seu darrer treball, ‘Un segon‘, el qual ha consagrat a la veïna de Sant Andreu de Palomar com una de les veus emergents més consolidades del panorama musical. De fet, el disc és un pas en ferm que consolida els fonaments artístics de la cantautora. Una tarjectòria que ja va encetar tota sola als voltants del 2014.

Si bé amb el seu primer àlbum en solitari ‘Tot el que he vist‘ es va guanyar a la crítica, amb aquest segon projecte Neddermann ja ha recollit el premi ‘Millor Disc del 2016’ segons els lectors de la revista La Tornada i 12è millor disc de l’any segons la Crítica dels Premis Enderrock. En aquest sentit, cal destacar que la cançó “Mireia“, inclosa en aquest treball, també ha estat guardonada amb el Premi Enderrock 2016 per votació popular en la categoria ‘Millor cançó de cançó d’autor’.

El mateix tema i molts d’altres ompliran de sonoritats la sala del Petit Palau. De fet, al destacar que el cicle ‘Músiques Sensibles s’ha caracteritzat sempre per relacionar la música amb l’activisme social. Per aquest motiu, el 10% de la recaptació anirà destinada a l’entitat Salut Mental Barcelonès Nord.

La cantautora Judit Neddermann / MARC IBAÑEZ
La cantautora Judit Neddermann / MARC IBAÑEZ

El cicle musical es tracta d’un “projecte pioner, innovador i únic, impulsat per professionals del món de la cultura conjuntament amb activistes socials i del voluntariat”, expliquen des de l’organització. A més, asseguren que aquesta cinquena edició continua amb l’esperit de voler oferir “una programació artística molt acurada i amb una clara vocació de donar suport i visibilitat a entitats sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l’acció social”.

Més enllà de Judit Neddermann i Paula Valls, a cartell del ‘Músiques Sensibles’ també estan presents els membres de Gossos, Shuarma, Las Migas i Miguel Campello. El cicle que obrirà la veïna de Sant Andreu no apagarà les llums fins al dissabte 16 de desembre.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt