El diari independent de Sant Andreu de Palomar

tren sant andreu comtal / DGM

Una baralla en un tren obliga a aturar l’R2 de Renfe

Societat

Una baralla entre dos passatgers d’un tren de la línia R2 de Rodalies ha provocat que el comboi s’aturés durant 20 minuts entre les estacions de Montcada i Reixac i Sant Andreu Comtal aquest dilluns al matí.

 

Els fets s’han produït al voltant de les 9:15 hores segons han comunicat els Mossos d’Esquadra, els quals han hagut d’intervenir per emportar-se els dos implicats a comissaria. Tal com assenyalen les fonts policials, la incidència s’ha produït quan les dues persones han començat a “discutir i forcejar en un vagó del tren”.

En un primer moment, el cos de seguretat privada de Renfe ha aconseguit separar als implicats, els quals posteriorment han quedat sota la custòdia dels Mossos d’Esquadra. Finalment, els agents de la policia catalana se’ls ha emportat a les seves dependències policials i els ha denunciat per alteració de l’ordre públic.

La baralla no només ha provocat demores al tren on han succeït els fets, sinó que també ha afectat la resta de combois de Renfe, els quals també han hagut d’aturar-se i esperar que es resolgués la incidència.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt