El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Render del Parc de les Casernes. Exclusiva L'Exprés de Sant Andreu 1

Així serà el futur parc de les Casernes de Sant Andreu

Societat

Després de l’anunci de la urbanització de la zona verda de les Casernes de Sant Andreu, aquest mitjà de comunicació ha aconseguit accedir a les imatges virtuals de com serà el futur parc. La seva construcció ja no té marxa enrere perquè s’ha obert el concurs públic, destaquen les fonts de l’empresa pública Bagursa. Ara com ara, només falta conèixer quina empresa serà l’encarregada de construir-lo a partir del mes d’abril.

 

El parc, batejat amb el nom del difunt regidor socialista Antoni Santiburcio, compta amb un pressupost de 3,3 milions d’euros. Uns diners que s’han de destinar a adequar els solars que actualment resten tancats entre els passeigs de Torras i Bages, Santa Coloma, la passera veïnal i el carrer Gran de Sant Andreu. Per ara només es contempla urbanitzar aquesta zona, tot i que els terrenys que es troben a la banda del carrer de Palomar també són susceptibles de ser oberts al públic. Aquesta possibilitat depèn dels diners que sobrin de la primera urbanització, apunten les fonts municipals.

Render del Parc de les Casernes. Exclusiva L'Exprés de Sant Andreu
Render del Parc de les Casernes / Bagursa a L’Exprés de Sant Andreu

El projecte que s’ha presentat a licitació contempla una sèrie de modificacions respecte al plantejament del primer arquitecte. Entre aquests canvis, la substitució del llac artificial per una font de sortidors, la suavització de l’alçada de les dunes o el canvi d’il·luminació. Ara tot el parc comptarà amb fanals de tecnologia led i un mobiliari adaptat a les darreres normatives urbanístiques. Un cop finalitzada l’obra cap a principis del 2018, el parc de les Casernes passarà a ser la zona verda més gran de tot Sant Andreu de Palomar.

5 Comentaris

  1. Bona tarda, parece aunque se ve muy poco espacio, que será bonito, esperemos que llegue hasta la calle palomar, y que por las noches lo cierren para evitar la seguridad íntegra del mismo parque, y asegurar el disfrute del mismo, y la prohibición de animales de compañía ya que en la calle que hay actualmente abierta provisional, entre carrer gran de sant Andreu y paseo torras y bages, está inteansitable con los incivicos de los dueños de perros, que los llevan sueltos y no recogen sus escrementos. Un saludo.

  2. Espero que faigin un pipican, i que no sigui com ara, la passarela s’ha convertit amb el seu espai, quina llàstima de diners invertits, sistema de rec, gespa senyalitica, per res.

  3. Bona notícia. Esperem que aquest parc no acabi com els altres, monopolitzat pels gossos, ple de merda i amb les plantes trencades. Ja planyo els pobres jardiners.

  4. Buena noticia para el barrio y me uno a la crítica hacia los dueños incivicos de perros.El barrio está minado de excrementos y orines de estos animales. Así mismo también espero que se cierre de noche y no se convierta en un fumadero de marihuana como pasa en otros espacios .

  5. Per integració amb el barri, amb el comerç dels voltants i lògica, el parc te que obrirse a Carrer Palomar desde un inici…Que és aixo de “i si sobre diners…” Des de quan unes obres públiques sobre diners si sempre és el contrari? Podem dir que això ja és un no directe a l’obertura a Carrer Palomar? Mare meva…

    I si, comparteixo l’idea de tancar el parc a la nit per seguretat i un control d’acces o gran pipican pels gossos i els seus amos porcs.

    I demanem parc amb grunxadors per bebes i nens útils, no de disseny. A part de maquines d’exercici per gent gran. Promoute l’esport aquest part del barri que de Can Dragó cap abaix semble un poble sense sport.

    I QUE COMENÇI JA LES OBRES COI!

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt