El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tema

comerç - pàgina 2

Carn + Carn redobla la seva aposta pels canelons casolans de Nadal

Contingut patrocinat

Totes les famílies de Catalunya saben que Nadal és sinònim de canelons, però no totes encara s’atreveixen a descarregar-se de feina i comprar-los ja elaborats. Si bé des de fa anys l’àmplia majoria de les grans superfícies ofereixen el plat estrella als liniers de les seves neveres, qualsevol paladar és capaç de detectar que són de procedència industrial. Aleshores, quina és la manera d’estalviar-se feina i temps per tornar a triomfar aquest Nadal? Des de Carn + Carn fa més de deu anys que treballen en el seu secret més preuat: els canelons casolans que, Nadal rere Nadal, no deixen de triomfar a totes les taules de Sant Andreu de Palomar.

Continua llegint

16nueve, l’aliat del comerç per arribar més enllà de Sant Andreu

Contingut patrocinat

Aconseguir que els barcelonins creuin la frontera de la Meridiana per venir fins a Sant Andreu a vegades no és fàcil. El ric teixit comercial de Sant Andreu de Palomar pot quedar allunyat per a qui no és del barri, però hi ha una empresa que fa una dècada que aconsegueix atreure barcelonins cap al comerç andreuenc. Es tracta de 16nueve, una agència de fotografia i màrqueting amb botiga a Sant Andreu especialitzada a fer que els productes de les empreses siguin visibles i atractius a la xarxa.

Continua llegint

Reliss Dansa, on el ball esdevé una família

Contingut patrocinat
Anna Duran a Reliss Dansa - Jordi Julià Serra

Al març del 2020 l’Anna Duran tenia hora per signar el lloguer d’un local per emprendre el seu projecte personal d’obrir una escola de dansa. No va ser possible: el confinament ho va fer saltar tot pels aires. La decisió es va haver d’anar posposant, però finalment va acabar tirant endavant i l’octubre del 2020 acabava obrint Reliss Dansa al carrer Cinca, 23-25 de Sant Andreu.

Continua llegint

El Forn del Passeig es consagra com la fleca que fa el millor pa de pagès català

Economia

Sis anys després d’erigir-se com la fleca que fa el millor pa de pagès català, el Forn del Passeig ha tornat a revalidar el títol. El Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) del Pa de Pagès Català ha tornat a determinar que l’empresa familiar que encapçala Miquel Guich és la que millor pa català fa de tota Catalunya. Un premi que l’ha valgut l’entrega d’una segona placa commemorativa i la recepció d’un xec valorat en 2.000 euros, els quals se sumen al palmarès on també figura el premi per fer el millor Pa de Sant Jordi de Catalunya 2021.

Continua llegint

Els Franquesa celebren un segle de servei farmacèutic a Sant Andreu

Societat

Celebració centenària. Aquest divendres la Farmàcia Franquesa ha celebrat amb el veïnat de Sant Andreu de Palomar els 100 anys de servei amb la mateixa nissaga familiar que es va posar rere el taulell un 29 de setembre de 1923. Una petita festa on els assistents no han fet més que rememorar anècdotes i històries del passat, tot envoltats d’uns estris que ja són patrimoni històric local.

Continua llegint

Obre les portes la Bricoteca, el taller on transformar-se en un manetes

Contingut patrocinat

Des d’aquest mes de setembre Sant Andreu de Palomar ha passat a comptar entre els seus establiments un de ben especial: la Bricoteca. Un centre ubicat al número 53 del carrer Gran de Sant Andreu des d’on s’ofereixen diferents activitats per aprendre a fer fusteria, bricolatge, restauració i decoració. De fet, per encisar als major nombre d’andreuencs interessats, qualsevol veí pot assistir de forma gratuïta a una primera classe de l’activitat que prefereixi durant aquest primer mes de portes obertes per a adults i infants.

Continua llegint

Toni Marc celebra vuit anys d’especialitats càrniques

Contingut patrocinat

L’expertesa en el món de la venda al detall no ve donada només pel fet de ser capaç d’aixecar un dia la persiana, sinó pel fet de ser capaç d’aixecar-la durant molts anys. Aquest és el cas de la Carnisseria Toni Marc, ubicada al número 386 del carrer Gran de Sant Andreu, la qual celebrarà aquest cap de setmana vuit anys de dedicació al client. Un aniversari que no fa més que confirmar la consolidació de l’equip de professionals que encapçala Toni Rojas i la seva aposta pels productes càrnics de primera.

Continua llegint

Sant Andreu es tornarà a omplir de roses i llibres

Cultura
Sant Jordi a Sant Andreu MARIA FERRER

Una Diada de Sant Jordi com les d’abans. Malgrat la possibilitat de pluja que sobrevola pel proper diumenge, tant floristes com llibreters i ciutadania esperen amb candeletes que la Diada d’aquest 2023 sigui com les de sempre. És a dir, sense aiguats i sense cap més pandemia que aigualeixi un dels dies més assenyalats en el calendari. Per aquesta raó, tots els agents implicats tenen gairebé a punt l’organització d’un Sant Jordi que promet ser històric.

Continua llegint

L’Ajuntament flexibilitza la normativa per obrir nous negocis al carrer Gran

Economia

La Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat inicialment la modificació del pla d’usos del carrer Gran de Sant Andreu amb l’objectiu de flexibilitzar l’obertura de nous establiments. Una modificació que, segons el consistori, és “puntual” i servirà per simplificar les condicions d’implantació de nous negocis i eliminar les restriccions a especialistes alimentaris, polivalents alimentaris i locals de lloguer de bicicletes.

Continua llegint

Pròsper Puig presidirà la fundació Barcelona Comerç

Economia

El president de L’Eix Sant Andreu, Pròsper Puig, serà nomenat president de la fundació Barcelona Comerç la setmana vinent. Tal com ha avançat La Vanguardia, el veterà professional de la venda al detall assumeix la màxima responsabilitat de l’entitat empresarial de Barcelona, després d’exercir la vicepresidència els darrers set anys. De fet, el veí de Sant Andreu encara no ostenta el càrrec formalment (a hores d’ara ha assumit una presidència interina), ja que el nomenament oficial haurà d’esperar a la ratificació del patronat.
Continua llegint

Vés a dalt