El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La UE Sant Andreu es desperta del somni de l’ascens a Zamora

Esports

Adeu a les opcions de jugar a Primera Federació. La UE Sant Andreu ha caigut aquest diumenge davant el Zamora CF per 2 a 0. Un resultat idèntic al del partit de l’anada al Narcís Sala, però que ha acabat afavorint als castellans pel fet haver acabat tercers en el seu grup (els quadribarrats van ser quarts). De fet, el conjunt andreuenc ha sigut incapaç de sobreposar-se als dos gols encaixats en la primera part a l’Estadi Ruta de la Plata. Ni durant la segona part, ni a la pròrroga els homes de Xavi Molist han trobat el forat.

 

El conjunt local ha saltat al camp conscient que, per passar de ronda al play-off, havia de guanyar sí o sí. Una actitud que ha donat els seus fruits ja al minut 26, quan els andreuencs s’han fet un gol en pròpia després d’un refús del porter. Un primer gol que no ha donat més que benzina al Zamora, els quals han resolt el partit amb un segon gol imparable abans del descans.

Els 300 andreuencs desplaçats van rebre a l’equip amb un tifo històric // JUDIT ANDREU – UESA

Amb l’experiència del Narcís Sala ben apresa, els castellans han sabut navegar empesos per la seva afició i han mantingut el partit controlat al llarg de tota la segona part. Fins i tot podrien haver sentenciat l’eliminatòria sense la necessitat de jugar la pròrroga, però cap de les internades ofensives ha aconseguit perforar la porteria de Nil. Ja al temps extraordinari, la UESA podria haver trencat tots els pronòstics per com ha avançat el partit després d’un darrer xut de Sergi Serrano, però la creueta de la porteria rival s’ha encarregat d’acabar amb l’últim alè d’esperança de tots els jugadors, cos tècnic, directiva i dels 300 andreuencs desplaçats.

Fotografia | Judit Andreu – UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt