El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La UE Sant Andreu escalfa la grada a l’espera del Zamora

Esports

Malgrat que encara queden dies fins a aquest diumenge, les taquilles de la UE Sant Andreu ja han començat a treure fum. Fins aquest dimarts un total de 2.600 quadribarrats ja han volgut assegurar-se una plaça al Narcís Sala per presenciar un partit que promet ser històric. Al davant: el Zamora CF. Tot apunta al fet que el coliseu andreuenc el rebrà amb un ambient infernal pels visitants i ple d’emocions per als locals.

 

Malgrat tot, cal tenir en compte que en aquesta semifinal del play-off d’ascens a Primera RFEF la UESA juga el partit d’anada a casa, per la qual cosa un resultat obert pot fer que tot s’acabi decidint a l’estadi Ruta de la Plata de la ciutat castellana. En aquest cas, el club andreuenc disposarà de fins a 600 localitats que es podran adquirir a partir de dilluns vinent a través d’internet per 15 euros.

Respecte al rival, cal tenir en compte que, a diferència de la UESA que ha tancat quart a la classificació, el Zamora ha acabat tercer de grup amb 63 punts: 17 victòries, dotze empats i cinc derrotes, amb 42 gols a favor i 21 en contra.

Pel que fa al partit de diumenge, fonts de la UESA han avançat que diumenge les portes del Narcís Sala s’obriran a les 16.30 hores, una hora i mitja abans de l’inici del matx. “Us recomanem de venir amb prou antelació per a evitar cues i aglomeracions”, han emfatitzat. A més, han recordat que per a aquest partit “queden anul·lats els passis federatius i les acreditacions de temporada; tot adult que accedeixi al Narcís Sala haurà de comprar una entrada“.

El Narcís Sala promet presentar una de les millors entrades de la temporada // Judit Andreu – UESA

Per escalfar l’ambient, el club instal·larà una carpa amb motiu de la Festa del Comerç de dissabte amb samarretes i marxandatge oficial a la cantonada del carrer Gran de Sant Andreu amb la rambla de l’Onze de Setembre. A més, diumenge també s’instal·larà una paradeta a la cantonada de la mateixa rambla amb el carrer de Santa Coloma, a tocar del temple andreuenc.

Fotografia | Álvaro Martín // UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt