El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Bufandes al vent al Narcís Sala / UESA

La UE Sant Andreu denuncia la venda de marxandatge falsificat

Esports

La UE Sant Andreu ha emès un comunicat aquest divendres per alertar als seus aficionats la detecció de productes amb la imatge del club falsificada i sense la corresponent autorització. “No tolerarem que ningú faci negoci a costa del Sant Andreu ni que ningú es lucri del creixement de la nostra massa social, tot causant un perjudici econòmic al Club”, ha denunciat.

 

Des de l’entitat quadribarrada han assegurat que, si cal, posaran la qüestió en mans dels serveis jurídics amb l’objectiu d’aturar la venda del marxandatge falsificat, ja sigui a les botigues, com entre particulars. En aquesta línia, apunten que es tracta d’una pràctica “que pot constituir un delicte“.

Tal com ha assenyalat la UESA, la decisió va en la línia de “defensar els interessos de l’entitat, dels nostres proveïdors oficials i de la nostra massa social”. “Els únics productes oficials de la UE Sant Andreu són els que actualment es venen a les nostres Oficines, a les carpes anunciades pel Club, a l’espai de Meyba al Narcís Sala i al web botigauesa.cat”, han subratllat.

Fotografia | Arxiu // UE Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt