El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Pare Manyanet reclama 277.000 euros als pares de la Kira per injúries

Societat

L’escola Pare Manyanet ha decidit querellar-se contra els pares de l’alumna que es va suïcidar, Kira López, per presumptes injúries i calúmnies. Segons el centre escolar, la família ha creat “un sistema de difamació constant contra la comunitat educativa a les xarxes socials i els mitjans de comunicació basat deliberadament en mentides contra la veritat jurídica expressada en múltiples resolucions judicials de forma documentada”, per la qual cosa els reclamen 277.000 euros.

Banner Ajuntament 300x250
 

Segons l’escola, la querella respon a “la necessitat de defensar l’honor i la dignitat dels equips directius, docents i no docents, però també de les famílies i els alumnes”. Respecte al presumpte assetjament escolar que va patir l’alumna al centre, l’escola assegura que “mai es va produir un cas d’assetjament contra la Kira ni es pot relacionar el suïcidi per acció o omissió del centre escolar” i que la justícia ja ha arxivat el cas.

“El Manyanet Sant Andreu no ha volgut mai una confrontació amb la família, però tot i entendre i empatitzar amb el seu dolor no podem acceptar aquest atac constant i deliberat basat en mentides molt greus contra la comunitat educativa” han justificat.

Per la seva banda, els pares de la menor traspassada han recordat que ells encara tenen dues demandes admeses a tràmit: una contra l’escola per la via civil i una altra contra un membre de la comunitat educativa per danys morals. “Es querellen contra nosaltres, diuen que hem fet linxament, diuen que hem publicat 13.000 tuits suposadament contra ells, però a la querella només n’aporten 26; i dels 26, dotze no són nostres”, ha lamentat la família en declaracions a Europa Press.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt