El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Mor un jove en un accident de moto a la Meridiana

Societat

Un home de 32 anys ha mort aquest dijous 11 de gener en un accident de trànsit a l’avinguda Meridiana, a l’alçada del passeig de Santa Coloma. Els fets s’han produït després que la motocicleta en què el jove viatjava de passatger patís un sinistre amb un camió cap a les 12.10 hores del migdia. La conductora de la motocicleta ha resultat ferida lleu.

 

Fins al lloc dels fets s’han traslladat dotacions dels Bombers de Barcelona, del Sistema d’Emergències Mèdiques i la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana. Aquest darrer cos municipal està investigant les causes del sinistre per tal de realitzar l’atestat corresponent.

Aquesta és la segona víctima mortal per sinistre de trànsit aquest any. L’Ajuntament de Barcelona ha emès un comunicat en el qual lamenta la mort d’aquest ciutadà i trasllada el seu condol a la família i amics refermant el compromís municipal per continuar treballant per reduir les víctimes de trànsit a la ciutat.

Fotografia | Arxiu // SEM – Anna Mas Talens

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt