El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Cursa de Sant Andreu espera superar els 1.500 corredors

Esports

Compte enrere per a una de les cites esportives de l’any. El pròxim dimecres 6 de desembre els carrers tornaran a acollir la Cursa de Sant Andreu que organitza el Club Natació Sant Andreu amb motiu de la Festa Major. Un esdeveniment que enguany arriba a la seva 44a edició i comptarà amb cinc recorreguts diferents en funció de la franja d’edat dels seus participants. En total s’espera superar la màgica xifra dels 1.500 corredors.

 

El circuit principal constarà d’una ruta de 5 quilòmetres per als adults pels carrers més emblemàtics del barri de Sant Andreu, mentre que els nens disposaran de tres recorreguts diferents i els joves un de propi. Segons el president del CNSA, Àngel Bernet, “és un orgull per al Club poder organitzar cada any aquesta cita històrica, sent la segona cursa popular més antiga de Barcelona, i reunint cada vegada a més corredors, amics i veïns que volen unir-se a aquesta iniciativa que promou l’esport i l’activitat física”.

Per poder garantir una cursa esponjada, enguany s’han tornat a limitar el nombre de places a 1.300 per a la cursa d’adults i 400 a les curses infantils. Val a dir, però, que les inscripcions ja s’han tancat aquest passat 1 de desembre. En el cas de les edicions anteriors, més del 72% dels participants tenen entre 17 i 55 anys, gairebé un 18% són majors de 56 anys i el 10% restant són menors de 16 anys. Pel que fa a gèneres, en els últims anys les dones eren una de cada tres atletes.

El recorregut de la cursa d’adults serà el que comportarà més afectacions a la mobilitat. Amb sortida i arribada a la part alta de la rambla de Fabra i Puig, els corredors travessaran la mateixa rambla, els carrers Gran de Sant Andreu, Pare Manyanet, Josep Soldevila, Segre, Torras i Bages, passeig de Santa Coloma, Gran de Sant Andreu novament i pujaran la rambla de nou fins a arribar a la línia de meta. La sortida està prevista per a les 9 hores del matí. Pel que fa als altres quatre circuits, aquests es desenvoluparan a la mateixa rambla de Fabra i Puig.

Fotografia | Tret de sortida a la Cursa de Sant Andreu de 2022 // CNSA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt